Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Fora Nattvandrarna

Ready when you are!

08 - 30 07 04 / kontakt(at)rsclean.se

Ready when you are!

08 - 30 07 04 / kontakt(at)rsclean.se

Diamantslipning

Diamantslipning användes tidigare nästan enbart inom industri för stenbearbetning. För ca 20 år sedan började metoden användas inom golvbranschen, främst för slipning av marmor, terrazzo och kalksten. Sedermera även för tegel, skiffer och granit. I början av 90-talet började vi även experimentera med betonggolv och idag har vi förfinat dessa metoder så att vi får fram ett i det närmaste outslitligt golv (betongterrazzo).

Vi planslipar gamla och nya betonggolv så att ytskiktet (slurlagret) försvinner, och Betongterrazzon framträder, därefter tillsätter vi olika silicat produkter som ytterligare stärker betongen, efter detta polerar vi till önskad glans. Då vi arbetar med den råa betongen och inte tillsätter några hälsofarliga kemikalier, är DiaFloor metoden mycket miljövänlig.

Diamantslipning ökar slitstyrka och finish hos ditt stengolv. Golvet blir snyggare, mer lättskött och håller längre. Diamantslipning är en mycket effektiv metod överlägsen gamla stenslipmetoder. Vi slipar golvet i olika steg, alltifrån grovt till mycket fint, (samma tillvägagångssätt som slipning av trä, fast med bundna diamantkorn) allt för att ta fram stengolvets glans och lyster.

Hemsida & Design av Intendit  Webbyrå